Gabriela Firea a dat lovitura! Proiectul cu care a reușit, în sfârșit, să impresioneze

Aprinderea luminițelor de Crăciun este unul dintre cele mai așteptate momente în întreaga lume, dar și un foarte bun instrument de marketing. Astfel oficialii speră să atragă cât mai mulți turiști în zonele pe care le reprezintă și să aducă încasări suplimentare la bugetele locale.

Anul acesta şi Bucureştiul pare că a dat lovitura şi a reuşit să intre în liga superioară a luminiţelor, spre surprinderea tuturor. Spectacolul oferit a fost într-adevăr impresionant şi pe placul celor care au luat parte la eveniment, mai mari sau mai mici.

“Cel mai mult mi-au plăcut îngeraşii. Mi-ar plăcea şi mie unul acasă. Să-l pun pe bloc. Sau la mine pe balcon”, ne-a spus un micuţ venit să vadă parada luminilor, împreună cu părinţii săi.

“Eu m-aş urca în avioanele aste din luminiţe  şi aş zbura cu Mihnea până la Moş Crăciun şi am rămâne acolo vreo lună să mâncăm toate dulciurile posibile. Nu-i aşa, Mihnea?  Este o atmosferă de basm. Este pentru prima dată când iau parte la aşa ceva. Cred că aveam cu toţii nevoie de această evadare din cotidian şi eu chiar mă simt ca într-un vis, sincer vorbind”, ne-a mărturisit o doamnă care a dorit să-i facă o bucurie nepoţelului său de patru ani şi l-a adus să vadă acest spectacol frumos.

Odată cu aprinderea luminiţelor, putem spune că Bucureştiul a a îmbrăcat cu adevărat haine de sărbătoare, iar atmosfera magică s-a simţit din plin. Dacă primăria condusă de Gabriela Firea va şti cum să promoveze acest moment unic, astfel încât să ajungă ecourile şi pe plan extern, cu siguranţă anul viitor vom reuşi să atragem un număr mult mai mare de turişti străini în Bucureşti, în această perioadă specială a anului. Și dacă vom reuşi şi să păstrăm tradiţia şi acest moment unic să nu rămână doar istorie, atunci cu siguranţă vom avea succes.

Rămâne de văzut dacă Gabriela Firea va mai bifa şi alte reuşite în mandatul său şi dacă va şti şi să le exploateze în favoarea creşterii brandingului de oraş. Prin acest spectacol al luminilor a reuşit să-i impresioneze pe cetăţeni, într-un moment în care părea terminată din punct de vedere politic.

Sursa: Capital

Lasă un răspuns