Fosta plaftormă industrială Ventilatorul a fost vândută de Immofinanz către One United Properties

Fosta platformă industrială Ventilatorul din Capitală, cu o suprafaţă totală de aproximativ 53.000 de metri pătraţi, a fost vândută către One United Properties, informează joi investitorul imobiliar Immofinanz.

‘Ne concentrăm pe dezvoltarea portofoliului de birouri şi retail, prin urmare am inclus în strategia noastră vânzarea proprietăţilor care nu se încadrează în portofoliul nostru de bază. Terenul fostei platforme Ventilatorul este potrivit dezvoltării proiectelor rezidenţiale, astfel încât a fost inclus în procesul de vânzare, iar tranzacţia a fost încheiată cu One United Properties’, a declarat Fulga Dinu, country manager operations România, Immofinanz.

Cu un portofoliu de peste 800 milioane euro, România face parte din pieţele de bază ale Immofinanz. Volumul total de active fixe în valoare de 619,5 milioane euro se împarte în 9 clădiri de birouri (13,8% din portofoliul total de birouri) şi 6 proprietăţi de retail (22% din portofoliul total de retail).

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în şapte pieţe principale din Europa – Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia. Grupul deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietăţi

Sursa: economica

Lasă un răspuns