FIRMA OFICIALĂ A SRI FACE SUTE DE MILIOANE ȘI ÎN ACEST AN. PROFITUL I S-A TRIPLAT, ÎN DOAR DOI ANI

RASIROM, compania de servcii a SRI cu activități în domeniul serviciilor de securitate și tehnologia informației, a prevăzut venituri de 503 milioane lei și un profit de 26 milioane lei, pentru acest an, la același număr de angajați – 365, potrivit unei Hotărâri de Guvern ce va intra în ședința Executivului de azi.

În 2022, ultimul an fiscal pentru care bilanțurile au fost depuse la Finanțe, RASIROM realiza venituri de 306 milioane lei și un profit net de doar 10 milioane lei. În nici doi ani, afacerile firmei SRI aproape s-au dublat iar profitul aproape s-a triplat.

Rasirom este compania oficială a SRI, înființată în anul 1995, care se ocupă cu integrarea de soluții de securitate fizică și informatică. Firma lucrează pentru o mulțime de companii de stat și pentru unele private. Detaliat, potrivit informațiilor de pe site-ul propriu, RASIROM prestează următoarele servicii: proiectarea și integrarea de sisteme de supraveghere, pază și alarmare, detecție, semnalizare și stingere automată a incendiului, dispecerizarea semnalizărilor, controlul biometric și autentificarea identității, televiziune cu circuit inchis, protecția perimetrelor, sisteme de management al securității informațiilor (protecția și transmiterea informațiilor /datelor clasificate), procesarea imaginilor, controlul antiterorist, clădiri inteligente–BMS, analiza de risc și consultanță. Printre clienții Regiei se numără Administrația Prezidențială, Senatul României, Camera Deputaților, Guvernul României, Secretariatul General al Guvernului, MAE, MAI, Ministerul Finanțelor Publice, SRI, SIE, STS, Institutul pentru Tehnologii Avansate, Banca Națională a României, Imprimeria Națională SA, Romarm, Direcția Generală a Vămilor, Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat și Oficiul Național pentru Combaterea Spălării Banilor.

SURSA:https://economedia.ro/firma-oficiala-a-sri-face-sute-de-milioane-si-in-acest-an-profitul-i-s-a-triplat-in-doar-doi-ani.html

Lasă un răspuns