Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă la mare!

Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, nu este la prima acţiune de ajutorare a copiilor defavorizaţi.

Crescut el însuşi în diferite orfelinate din Bucureşti, Mihai s-a gândit să ofere o tabăra la mare unor copii care nu au văzut niciodată marea.

Demersul lui a determinat mai mulţi oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii.

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Eforie Sud din Constanţa.

Cu această ocazie, preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, ne-a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate. P

entru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea asociaţiei este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile. Tabăra de vară pentru copii face parte din campania “Sărăcia Distruge Omenia”.

Cei care vor să ajute, pot contacta Asociaţia MicNews la numerele de telefon: 0739.570.999 si 0724.713.999 sau pe pagina de Facebook a Preşedintelul Mihai Căldăraru

       

Acte Asociatia MicNews

Lasă un răspuns