FENERBAHÇE- LIDERUL CARE A DOBORÂT RECORDURILE…

Fenerbahçe, care a învins cu 4-2 echipa Atakaș Hatayspor, în a noua săptămână a Superligii Trendyol, și-a păstrat poziția de lider recordman.

Pentru prima dată în istoria lor, galben-albaștrii au început un sezon de campionat cu 9 victorii la rând.

În meciul disputat pe stadionul Ülker, Fenerbahçe a preluat conducerea în minutul 7, prin golul lui Sebastian Szymanski, din pasa lui Dusan Tadic.

Continuându-și atacurile, galben-albaștrii au mărit diferența la 2 prin golul marcat de Bright Osayi Samuel din minutul 15.

Continuându-și jocul superior, Fenerbahçe a mărit diferența la 3 prin golul centralului Edin Dzeko în minutul 39 și a intrat la vestiare cu un avantaj de 3-0.

Atakaș Hatayspor a început mai eficient repriza secundă și a marcat în minutul 55, prin reușita lui Faouzi Ghoulam din lovitură liberă. Fenerbahçe, care și-a revenit rapid din șocul golului primit mai devreme, a marcat al 4-lea gol în minutul 63 prin İrfan Can Kahveci din lovitură liberă.

În ultima parte a minutului 90+4, Fenerbahçe a cedat un gol la greșeala lui Samet Akaydın și a părăsit terenul cu 4-2.

Cu acest rezultat, Fenerbahçe a obținut a 9-a victorie în campionat și a început un sezon câștigând 9 meciuri la rând pentru prima dată în istoria sa.

Anterior, în 2009-2010, sub conducerea antrenorului german Christoph Daum, galben-albaștrii au obținut 8 din 8 și au pierdut în fața lui Gaziantepspor în al 9-lea meci.

De asemenea, Fenerbahçe a preluat șefia clasamentului de la Galatasaray cu victoria în fața formației Hatayspor.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/sport/2023/10/23/fenerbahce-liderul-care-a-doborat-recordurile-2054396?fbclid=IwAR0g19mk87acuX9nA-DMlMC2Ed3obUcwkLaWqt5sNr2VpO1SOZW8UHusWjg

Lasă un răspuns