FENERBAHÇE- ÎN GOANA DUPĂ TURNEU…

Reprezentativa Türkiye, echipa Fenerbahçe, se întâlnește astăzi în deplasare cu echipa Zimbru din Moldova, în cadrul meciului retur din turul 2 preliminar al Ligii Conferinței UEFA.

Fenerbahçe- în goana după turneu…

Reprezentativa Türkiye, echipa Fenerbahçe, se întâlnește astăzi în deplasare cu echipa Zimbru din Moldova, în cadrul meciului retur din turul 2 preliminar al Ligii Conferinței UEFA.

Rob Harvey, de la Federația Irlandeză de Fotbal, va arbitra meciul, care va începe la ora 20:30, pe stadionul Zimbru.

După victoria cu 5-0 în primul meci, disputat pe stadionul Ülker, datorită golurilor lui Ferdi Kadıoğlu, Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski și Joshua King, galben-albaștrii au obținut un scor avantajos pentru tur, înaintea meciului revanșă.

Noile achiziții Rodrigo Becao, Umut Nayir și Bartuğ Elmaz nu au fost incluse pe lista pe care Fenerbahçe a comunicat-o la UEFA, în timp ce Gustavo Henrique, Diego Rossi, Willian Arao, Joao Pedro, Lincoln Henrique, Emre Demir și Nazım Sangare au fost ceilalți jucători neincluși pe listă.

În cazul în care reprezentativa Türkiye avansează, în turul următor va înfrunta învingătoarea meciului Differdange-Maribor.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/sport/2023/08/01/fenerbahce-in-goana-dupa-turneu-2018506?fbclid=IwAR1V_Bg6kTWxrwwkRaItMU6vqW1B1nIIL4xNqRZ3Pab8Zf4kJtSs4Ojdn4g

Lasă un răspuns