FAHRETTIN ALTUN A APRECIAT EFORTURILE TRT ÎN VEDEREA DEZVĂLUIRII ADEVĂRULUI DIN FÂȘIA GAZA

Directorul Departamentului Comunicare, Fahrettin Altun a declarat că Instituția de Radio și Televiziune din Türkiye (TRT) depune eforturi semnificative pentru a dezvălui faptele din Fâșia Gaza în fața activităților de dezinformare ale Israelului.

Fahrettin Altun a vorbit pentru o platformă digitală de știri.

Reacționând la activitățile de dezinformare ale Israelului cu privire la atacurile din Gaza, Altun a declarat următoarele:

„Cu fiecare ocazie, vom aduce masacrele, crimele de război și genocidul Israelului pe agenda opiniei publice internaționale și nu vom ezita să dezvăluim dosarul gros de crime al Israelului”.

Atrăgând atenția asupra presiunii exercitate de Israel în privința presei occidentale, Altun a continuat după cum urmează:

„Am expus știrile false și informațiile false puse în circulație de Israel. Am prezentat aproape 200 de încercări grave de dezinformare ale Israelului prin intermediul Buletinelor Speciale Palestina pe care le-am publicat. Am împărtășit adevărul cu opinia publică internațională. Toate minciunile Israelului pe care le-am dezvăluit au fost incluse în opinia publică internațională și au servit drept referință pentru procesul de judecată al Israelului. În plus, multe organizații media internaționale, care se aflau sub influența Israelului și care și-au asumat misiunea de a răspândi minciunile acestuia, au fost obligate să își revizuiască pozițiile”.

Altun a menționat, de asemenea, activitatea TRT, care se străduiește să fie vocea locuitorilor din Gaza.

„Agenția Anadolu (AA) și TRT depun, de asemenea, eforturi considerabile pentru a dezvălui faptele de pe teren și pentru a le aduce pe agenda opiniei publice mondiale în acest proces”, a spus șeful Departamentului Comunicare, adăugând că  „suntem membri ai unei civilizații, care plasează adevărul în centrul vieții. Prin urmare, vom continua să semnalăm ideea de adevăr și adevărul însuși”.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/turkiye-5/2024/03/11/fahrettin-altun-a-apreciat-eforturile-trt-in-vederea-dezvaluirii-adevarului-din-fasia-gaza-2113910?fbclid=IwAR1MmBKbbRzvcoWyIZgwooP-4iW4EAftQHViPZbK6RCOgJh8QLh4lPM3Lf0

Lasă un răspuns