ERDOĞAN: „VOM REZOLVA PROBLEMELE LEGATE DE MIGRAȚIA ILEGALĂ”

Președintele Recep Tayyip Erdoğan: „Vom rezolva problemele legate de migrația ilegală prin activarea securității frontierelor noastre și a controalelor în interiorul țării”.

În discursul său de la Complexul prezidențial din capitala Ankara, șeful statului a declarat următoarele:

„Depunem eforturi pentru returnarea voluntară, în siguranță și demnă a refugiaților pe care i-am acceptat în țara noastră din motive umanitare. Vom rezolva problemele legate de migrația neregulamentară prin activarea securității frontierelor noastre și a controalelor în interiorul țării. Pe măsură ce proiectele noastre de locuințe, pe care le-am demarat cu sprijinul financiar al Qatarului, vor fi finalizate, cred că numărul de repatriați, care în prezent este de aproximativ 600 de mii, va crește și mai mult. Așa cum am fost un exemplu pentru omenire prin poziția noastră conștiincioasă de-a lungul istoriei, vom manifesta din nou un comportament exemplar în ceea ce privește returnările”.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/09/14/erdogan-vom-rezolva-problemele-legate-de-migratia-ilegala-2037527?fbclid=IwAR3QaFU9VlQgVg4-2WLjqZSNxReAYLvjX6BASKi1aoSs6EuyEyrZoU9XtJ0

Lasă un răspuns