ERA TITULAR INDISCUTABIL, DAR L-A DEZAMĂGIT PE GICĂ HAGI. ”S-AR PUTEA SĂ NU-L MAI VEDEM LA FARUL” | EXCLUSIV

Decizie importantă luat de managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi, începând din acest an, 2024.

Gică Hagi l-a lăsat pe bancă pe fundaşul stânga David Kiki (30 de ani) la meciul cu Rapid, chiar dacă nu avea prea multe opţiuni pe linia de fund.

A optat să-i titularizeze pe Kevin Boli şi Cristian Ganea în benzi, în loc să-i asigure o poziţiei în teren internaţionalului din Benin. Poate chiar în cea de fundaş central.

David Kiki pleacă de la Farul?

O explicaţie ar putea fi faptul că David Kiki se află în ultimele şase luni de contract cu Farul Constanţa şi fundaşul stânga nu are niciun gând să semneze o prelungire a înţelegerii.

Aşadar, aşa cum se practică în majoritatea cazurilor, antrenorii aleg să se bazeze la meciuri pe jucătorii ce îi asigură continuitate.

David Kiki a ratat opt meciuri de Superligă cu Farul, în actualul sezon. În şapte dintre acestea nu s-a aflat în lot, iar într-una a fost rezervă neutilizată.

În cele 22 de jocuri bifate pentru Farul în Superligă, Kiki a livrat doar două pase decisive, iar jocul său nu a mai fost la fel de consistent precum cel din stagiunea precedentă, când a fost unul dintre pilonii de bază ai echipei în câştigarea titlului.

  • 1.100.000 de euro este cota de piaţă a David Kiki, conform transfermarkt.de.

Iată cum a decurs dialogul dintre Dan Udrea şi Mihai Stoica, din studioul Orange Sport:

Mihai Stoica: ”Kiki e rezervă. A mai jucat stopper, dar de prea puţine ori”.

Dan Udrea: ”Kiki, odată cu intrarea în play-off, s-ar putea să nu-l mai vedem. Dar dacă nu semnează prelungirea, ar putea ca Hagi să nu-l mai folosească. Poate avea o logică”.

Mihai Stoica: ”Nu a jucat mereu titular anul acesta”.

Dan Udrea: ”Da, nu a jucat mereu titular. Am înţeles că nici nu vrea să semneze prelungirea cu Farul. S-ar putea să nu-l mai vedem”.

SURSA:https://orangesport.ro/era-titular-indiscutabil-dar-l-a-dezamagit-pe-gica-hagi-s-ar-putea-sa-nu-l-mai-vedem-la-farul-exclusiv-21525536

Lasă un răspuns