ELON MUSK: TAXĂ PENTRU ACCESAREA PLATFORMEI DE SOCIALIZARE X

Elon Musk, directorul executiv (CEO) al companiilor Tesla și SpaceX, a declarat că toți utilizatorii ar putea fi nevoiți să plătească o taxă pentru a accesa rețeaua de socializare X.

Potrivit BBC, Musk a făcut o serie de declarații despre platforma X, în timpul întâlnirii sale cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

Afirmând că se ia în considerare o tranziție către un sistem, care ar putea impune tuturor utilizatorilor să facă plăți lunare pentru a accesa platforma, Musk a precizat că aceasta ar putea fi o soluție pentru a scăpa de „roboți și conturile false” de pe platformă.

Musk a declarat următoarle: „Vom folosi un sistem de tarifare cu niveluri scăzute. Aceasta este o discuție mai lungă, dar cred că aplicația în cauză este singura metodă de apărare împotriva armatei de roboți de pe platformă”.

În cadrul întâlnirii sale cu premierul Netanyahu, Musk a menționat, de asemenea, postările „antisemite” de pe platforma X, subliniind că este împotriva antisemitismului și a tot ceea ce generează ură și conflict.

Premierul Netanyahu a recunoscut că este dificil să se asigure balanța între libertatea de exprimare și controlul conținutului pe platformă, îndemnându-l pe Musk să găsească echilibrul potrivit.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/09/19/elon-musk-taxa-pentru-accesarea-platformei-de-socializare-x-2039344?fbclid=IwAR0XLd1mmTCDYph_zeyOnOvjM69o_I8rqGOtmTf-qe7CWe7jH6_Sw6iQWw0

Lasă un răspuns