ELON MUSK REACȚIONEAZĂ LA RECENZIA VIRALĂ FĂCUTĂ DE JEFF BEZOS DESPRE LAPTE PE AMAZON

Jeff Bezos obișnuia să recenzeze produsele de pe Amazon. Una dintre recenziile sale despre o companie care vinde lapte a devenit virală online și a captat atenția lui Elon Musk.

La șase ani de la înființarea gigantului de comerț electronic Amazon, Jeff Bezos a început să revizuiască produsele de pe site-ul companiei din 2000 până în 2006. A analizat produse, inclusiv cărți, binoclu și multe altele. Acum, o veche recenzie a lui a devenit virală online. A stârnit o serie de reacții din partea oamenilor, inclusiv una din partea miliardarului Elon Musk.

„Jeff Bezos are 9 recenzii de produse pe Amazon… inclusiv această bijuterie pe un ulcior de lapte toscan”, a scris Trung Phan, utilizatorul X, în timp ce împărtășea o captură de ecran a recenziei pe platforma de microblogging.

Fondatorul Amazon a revizuit o sticlă de lapte cu vitamina D integrală din Toscan Dairy în august 2006. El a acordat produsului o evaluare perfectă de cinci stele și a exprimat că este un „fan de lungă durată”. El a mai adăugat: „Îmi place atât de mult laptele, încât îl beau din ziua în care m-am născut. Nu cred că a fost toscan, totuși.” Un total de 102 de persoane au considerat recenzia utilă. Elon Musk a reacționat la această recenzie cu un emoji râzând.

Postarea a fost distribuită acum două zile pe X. De atunci, a devenit virală cu peste 1,2 milioane de vizualizări, iar cifrele cresc rapid. Câțiva au ajuns chiar și la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși gândurile.

Vezi cum au reacționat oamenii la acest tweet viral:

„Doar 3 stele pentru laptele toscan?” a postat un individ.

Un altul a adăugat: „Ați putea cumpăra lapte de pe Amazon în 2006?”

„Bezos a dat o recenzie mult mai pozitivă a laptelui toscan decât a făcut-o recenzentul obișnuit!” a împărțit o treime.

Un al patrulea a comentat: „Lucruri pe care nu știam că mi-ar plăcea să le văd”.

„Acesta este adevărat, este atât de amuzant”, a scris un al cincilea.

Un al șaselea s-a alăturat: „De ce doar 3 stele? Cum poate fi laptele atât de rău?”

Cea mai veche recenzie pe Amazon a lui Jeff Bezos este pentru filmul câștigător al Oscarului din 1997 „Life is Beautiful”. I-a dat cinci stele și a numit-o „capodopera”. „Acest film este absolut tot ce s-a crezut să fie. Isteric de amuzant și în același timp un lacrimogen – în cele din urmă este foarte înălțător. Cinematografia este, de asemenea, fantastică – utilizarea uimitoare a culorii. DVD-ul a dublat engleza ca o opțiune, dar vă recomand cu insistență să mergeți cu subtitrarea, astfel încât să puteți auzi actoria și pasiunea uimitoare a lui Benigni. Păcat că DVD-ul nu include scene șterse. Cu Benigni, cred că ar fi deosebit de distractiv să vezi outtakes. Absolut un film grozav!” a scris Jeff Bezos pe 17 martie 2000 pe Amazon.

SURSA:https://www.hindustantimes.com/trending/elon-musk-reacts-to-jeff-bezos-viral-review-of-milk-on-amazon-101697980968524.html

Lasă un răspuns