DONALD TRUMP S-A ALĂTURAT PLATFORMEI DE SOCIALIZARE TIKTOK

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) și candidatul republican la alegerile prezidențiale din 2024, Donald Trump s-a alăturat platformei de socializare TikTok.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) și candidatul republican la alegerile prezidențiale din 2024, Donald Trump s-a alăturat platformei de socializare TikTok, pe care a încercat să o interzică din motive de securitate națională în timpul mandatului său.

Donald Trump a făcut prima postare pe contul său TikTok cu un scurt videoclip.

Numărul de urmăritori ai contului lui Trump, care a folosit în videoclip fraza „Este o onoare să fiu aici”, a depășit un milion la scurt timp după ce acesta a fost deschis.

Înregistrarea lui Trump pe TikTok, care este interpretată ca un mod de a ajunge la tinerii alegători în special la alegerile prezidențiale din noiembrie, este considerată de asemenea un avantaj pentru platforma de socializare, despre care se discută că ar putea fi interzisă în Congresul american din cauza proprietarului său chinez.

TikTok are 170 de milioane de utilizatori în SUA.

Trump a mai vrut să închidă TikTok din motive de securitate națională în timpul președinției sale, dar a fost blocat de tribunalul federal.

Donald Trump a declarat că a fost împotriva proiectului de lege privind interzicerea platformei TikTok, propus de Congres în acest an, pe motiv că tinerii americani s-ar fi înfuriat.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2024/06/03/donald-trump-s-a-alaturat-platformei-de-socializare-tiktok-2147728?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0Q2wWghc5uMJ9_4NAYRrfFNznhmyZ_W3lYFenFO0MGbWQzk2iwA_MsAts_aem_AcBC1HjhFlx9cMQa6mVmyJP8kNNSQCG4DcOu3BINu2sfKEvRQ6SfEKPwh9Syos1vyMN850IpW_K59nSnqMAjDNgR

Lasă un răspuns