Demisie șoc! Un cunoscut jurnalist pleacă de la Kanal D! Cine îi va lua locul Autor: Radu Andone

Un cunoscut jurnalist a decis să se despartă de postul de televiziune Kanal D după ani de zile în care a lucrat în această instituție media. După ce a făcut public anunțul demisiei, el a luat o decizie surprinzătoare.

Vedeta postului Kanal D, jurnalistul Christian Sabbagh a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi anunță pe prietenii virtuali că, după opt ani, părăsește Kanal D. După ce a postat în mediul online mesajul de despărțire, acesta a decis să își închidă contul pe care l-a avut activ mulți ani de zile. “De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!”, a scris acesta pe pagina lui oficială de Facebook. După ce a postat în mediul online mesajele de despărțire, acesta a decis să își închidă contul pe care l-a avut activ mulți ani de zile.

Cu puțin timp înainte de postarea acestui mesaj, Christian Sabbagh a mai scris un mesaj prin care a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de o schimbare voită din partea șefilor. „Într-o zi, un „mare jurnalist” a spus că publicul s-a săturat de fețele celor vechi, că e nevoie de o schimbare, de oameni noi. Poate că așa stau lucrurile, poate că nu! Spre deosebire de mulți, eu nu țin la un scaun, doar la oameni! Nu vă bateți capul să aflați cine este acel „mare jurnalist”.

Demisia lui Christian Sabbagh nu este singura problemă cu care se confruntă postul de televiziune în ultima vreme. Finalul celei de-a doua ediții a emisiunii Exalton a provocat mari nemulțumiri în rțndul telespectatorilor. Câștigarea trofeului de către Beatrice Olaru, i-a determinat pe fanii emisiunii să ia cu asalt pagina de facebook și să acuze Kanal D că au tras sfori pentru ca ea să se impună și Alin Andronic să piardă.

Sursa:.capital.ro

Lasă un răspuns