Decizie șocantă: Andreea Raicu și-a îngropat propria afacere! Care este motivul

Celebra vedeta TV, Andreea Raicu, a luat o decizie surprinzătoare după ce, partenerul ei de afaceri, celebrul producător Dragoș Vîlcu, nu s-a implicat în proiect așa cum ar fi trebuit.

Aceasta a decis să ceară executarea silită a propriei firme, unde este asociată cu Vîlcu.

Andreea Raicu a ieșit, oarecum, de câțiva ani de pe sticlă, fiind redescoperită de admiratorii ei doar în apariții sporadice. Vedeta s-a ocupat de afaceri: are două firme, una a ei, sută la sută, alta, alături de cunoscutul producător Dragoș Vîlcu, unde își împart, în mod egal, procentele.  De altfel, Andreea l-ar fi ales pe Dragoș să-i fie partener la cea de-a doua firmă pe care a pus-o pe picioare, mizând pe experiența lui, dar și pe promisiunile făcute atunci când cei doi au bătut palma. Doar că nu a fost chiar așa cum și-a dorit fosta prezentatoare TV.

Între cei doi ar fi avut loc o dispută, Andreea reprosându-i partenerului că nu ar fi urmat pașii de succes pe care ea și i-ar fi dorit. Și, pentru că nu au ajuns la un consens, Andreea Raicu a cerut executarea silită a firmei. Din care chiar ea are 50 la sută! Iar instanța i-a dat câștig de cauză Andreei, printr-o decizie definitivă. Astfel, firma va fi executată silit, decizia dată fiind fără cale de atac, scrie Cancan.ro.

Sursa: capital

Lasă un răspuns