Cine este românca ce a ajuns să lucreze cu Prințul Charles? Cum a reușit și ce job are

Prințul Charles, viitorul rege al Marii Britanii, un mare promotor al României peste hotare mai ales al Transilvanei, are în slujba sa și o româncă, care se ocupă cu găsirea și implementarea unor soluții pentru satele din România.

Aura Woodward  este cea care conduce fundaţia Prinţului de Wales din România. Deși are birolul la Londra, aceasta se ocupă și de satele din România, mai exact de găsirea unor soluții pentru dezvoltarea acestora.

Aura s-a ocupat planul de afaceri pentru pensiunea prinţului de la Viscri, iar în prezent lucrează la un mecanism menit să îi ajute pe micii fermieri să îşi vândă produsele peste hotare.

La Curtea Reginei, o fostă jurnalistă născută într-un sat din Apuseni lucrează direct cu Prinţul de Wales, viitorul Rege al Marii Britanii. Împreună încearcă să gasească și să aplice strategii de dezvoltare pentru satele românești.

”Am cea mai fascinantă slujbă din lume, nu am nicio îndoială. Şansa de a gândi proiecte care aduc dezvoltare rurală este ce mi-am dorit foarte multă vreme să pot să fac,” potrivit știrileprotv.ro

După ce a terminat Dreptul la Cluj, Aura s-a înscris la şcoala BBC de jurnalism, pe care a absolvit-o şefă de promoţie.

În 2014, Aura Woodward a fost aleasă de Prinţul Charles să-i conducă fundaţia din România.

Ea a lucrat la numeroase proiecte. În biroul de la Londra, Aura găseşte finanţare şi pune la punct strategii. Pe care le aplică cu succes în satele din România.

Aura Woodward vine cu soluţii concrete pentru una dintre zonele cele mai subdezvoltate, dar şi cu cel mai mare potenţial din Europa: satul românesc.

 

Sursa:.capital.ro

Lasă un răspuns