CINE ESTE ANTREPRENOAREA CARE A LĂSAT ELVEŢIA PENTRU ROMÂNIA ŞI A DESCHIS AICI UN NOU TIP DE AFACERE CU CARE AR PUTEA SĂ REVOLUŢIONEZE PIAŢA IMOBILIARĂ DIN ORAŞELE MARI ALE ŢĂRII

„Totul a început cu mine căutând astfel de camere în Zurich, de unde sunt. M-am născut în apropiere de Zurich, iar în liceu aveam o agenţie de modeling împreună cu nişte prieteni, astfel că m-am găsit în situaţia de a căuta astfel de camere de închiriat eu însămi pentru modele – din păcate, nu le găseam – aşadar am închiriat nişte spaţii, am renovat apartamentele respective şi am cazat modelele de acolo. Fiindcă am fost mereu o persoană ambiţioasă, nu am avut atât de mult succes cu agenţia de modeling pe cât speram, aşadar am renunţat la liceu când aveam în jur de 17 ani şi m-am concentrat în totalitate pe business”, îşi începe povestea Anja Graf, antreprenoarea de origine elveţiană care a făcut din România casă, dar şi cel mai nou pariu de investiţii în real estate.

Descrierea face parte din istoria pe care ea însăşi a ales să o împărtăşească într-o întâlnire cu presa de business, cu prilejul deschiderii Vision Apartments sau, mai pe înţelesul celor care ştiu istoria clădirii – noua viaţă a fostului hotel Ramada Majestic aflat pe Calea Victoriei, în apropierea Teatrului Odeon din Capitală. Achiziţionat de antreprenoarea de origine elveţiană în pandemie, în 2021, într-o tranzacţie de 20 de milioane de euro, acum acesta urmează să îşi deschidă porţile sub conceptul care i-a adus succesul antreprenoarei.

După ce a renunţat la agenţia de modeling, când avea în jur de 20 de ani, Anja Graf s-a concentrat în totalitate pe businessul din imobiliare Vision Apartments. În prezent, acesta este sinonim cu închirierea apartamentelor elegante mobilate şi cu servicii incluse în întreaga lume. Fondată în 1999 în Elveţia, compania s-a dezvoltat rapid, trecând de la stadiul de start-up la lider de piaţă în Elveţia, cu o prezenţă globală. În prezent, compania oferă soluţii personalizate pentru locuinţe temporare în sute de locaţii din lume şi deţine un portofoliu de 2.500 de apartamente.

După o investiţie de 3 milioane de euro în renovare, fostul Ramada Majestic de pe Calea Victoriei va fi prima clădire Vision Apartments din Bucureşti, ce va revoluţiona totodată şi piaţa hotelieră a Capitalei fiind, după cunoştinţele companiei, primul proiect care oferă servicii personalizate de închiriere pe termen scurt. Preţurile vor porni de la circa 80 de euro/noapte, variind în funcţie de dimensiunea apartamentelor închiriate, facilităţi, precum şi durata şederii.

SURSA:https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cine-este-antreprenoarea-care-a-lasat-elvetia-pentru-romania-si-a-22151923

Lasă un răspuns