Cei de la Kanal D, în stare de șoc! „M-a bătut până m-a umplut de sânge și m-a lăsat inconștient pe jos”

Tânărul Iulian Pîtea a fost la un pas să ajungă în marea finală. El a fost învins de prietenul său războinic, Alin Andronic, dar înainte să părăsească definitiv concursul, acesta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare.

Iulian Pîtea, deși are doar 21 de ani, are deja în spate o carieră sportivă demnă de invidiat și care ar fi putut fi una de răsunet, dacă antrenorul nu i-ar fi rupt aripile. Războinicul a povestit că a plecat de mic de acasă de la Brașov la București pentru a se antrena cu lotul olimpic al sporturilor de iarnă. El era săritor cu schiurile și chiar a participat la o ediție a Olimpiadei. Ulterior, visul său s-a năruit.

Iulian a povestit că cel care ar fi trebuit să-i fie mentor l-a bătut într-o zi până când l-a lăsat prăbușit pe jos.  „M-a bătut până m-a umplut de sânge și m-a lăsat inconștient pe jos” , a spus războinicul, care a adăugat că deși a cerut reacții oficialilor pentru acest comportament abuziv, nu a primit niciodată răspuns.

„Când m-a bătut, făcusem 18 ani. Și din cauza lui n-am mai putut face sport, cu toate că m-am chinuit. L-am dat în judecată, nu am ajuns să mă judec cu el pentru că au început amenințările, că nu o să mai pot face sport, că o să îmi bage bețe în roate. Eu am fost sabotat de acest antrenor. Mi-am zis apoi că pot să trec peste, că pot să lucrez cu el, și am mai lucrat doi ani cu acest om. Nu m-a mai bătut, a mai ridicat tonul, dar pe ceilalți i-a bătut constant„, povestea  Iulian Pîtea, despre cea mai mare dezamăgire a vieții lui, chiar înainte să debuteze la Exalton.

Sursa: capital

Lasă un răspuns