CE CUVINTE AU FOLOSIT UCRAINENII LA ADRESA ROMÂNIEI, ÎNAINTE DE MECIUL CU BELGIA

România a debutat perfect la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina, iar azi, de la ora 22:00, va întâlni naționala BelgieiLIVE TEXT pe digisport.ro.

Presa din Ucraina, cuvinte de laudă la adresa României, înaintea meciului cu Belgia: „Nu totul se rezumă la bani în fotbal”

După eșecul umilitor în fața „Tricolorilor”, Ucraina a fost din nou în dificultate, dar a revenit de la 0-1 cu Slovacia și s-a impus cu 2-1.

Jurnaliștii ucraineni așteaptă acum confruntarea Belgia – România și au avut numai cuvinte frumoase la adresa naționalei României.

„Sâmbătă, se joacă la Koln meciul din etapa a doua a Grupei E dintre Belgia și România. Cele două echipe au avut debuturi diferite la EURO: Belgia a fost învinsă surprinzător de Slovacia, 0-1, deși era mare favorită în această confruntare. România a făcut senzație: a învins naționala Ucrainei la o diferență mare: 3-0.

O atmosferă complet schimbată domnește acum la naționala României. Puțini oameni, poate exceptându-i pe fanii echipei, se așteptau la un astfel de debut. Dar fotbaliștii României, dintre care căpitanul Nicolae Stanciu s-a remarcat clar, au reușit ceea ce părea imposibil. Nu doar că au marcat 3 goluri, dar n-au primit niciunul.

Apropo, aceasta a fost prima victorie a României la turneele finale ale Campionatului European din ultimii 24 de ani. După ce a învins Anglia cu 3-2, în 2000, România a mai jucat de două ori la EURO și a înregistrat 3 egaluri și 3 eșecuri.

Interesant este că un site de specialitate a analizat valoarea loturilor echipelor naționale care participă la turneul final. Iar România ocupă ultimul loc, 24, în acest top. Asta confirmă încă o dată că nu totul se rezumă la bani în fotbal.

Acum, naționala României se poate gândi serios la fazele eliminatorii. Dacă va câștiga cu Belgia, România va reuși să se califice înainte de ultima etapă.”, au scris jurnaliștii de la sport.ua.

Cele mai tari meme-uri după ce România a umilit Ucraina la EURO 2024

Programul din grupa României la EURO 2024

Clasamentul Grupei E înainte de Belgia – România

WhatsApp Image 2024-06-21 at 17.55.59
Clasamentul Grupei E de la EURO 2024 / Foto: Digi Sport

SURSA:https://www.digisport.ro/fotbal/euro-2024/ce-cuvinte-au-folosit-ucrainenii-la-adresa-romaniei-inainte-de-meciul-cu-belgia-3029313

Lasă un răspuns