CBRE face management de proiect pentru Revera Medical City dezvoltat de fondatorul Regina Maria

Compania de consultanta imobiliara CBRE a fost desemnata drept managerul de proiect al Revera Medical City, dezvoltat de catre grupul Enayati. Complexul va avea o suprafata construita de 35.000 metri patrati si va include trei cladiri cu subsol comun, situate in zona Baneasa din Bucuresti.

Centrul medical privat Revera Medical City va include o unitate pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital destinat afectiunilor din sfera oncologica si recuperarii in urma acestora. CBRE va asigura managementul de proiect si controlul costurilor pe toata perioada constructiei, a carei durata este estimata la circa doi ani. Finalizarea complexului medical este prognozata pentru 2020.

Echipa de consultanti CBRE implicata in acest proiect este coordonata de Gabriel Balaban (foto), head of building consultancy, si ii are in componenta pe Adrian Marcu (senior project manager) si Costin Bors (site project manager).

Astfel, rolul CBRE in dezvoltarea Revera Medical City vizeaza o arie larga de activitati, de la organizarea selectiei si contractarea antreprenorului general, urmarirea derularii constructiei, pana la verificarea respectarii calitatii lucrarilor din punct de vedere tehnic si gestionarea bugetului, in scopul de a aduce economii importante, dar fara a afecta calitatea sau specificatiile initiale ale proiectului (value-engineering).

Grupul Enayati a fost creat de Wargha Enayati, care a inceput de la propriul cabinet de cardiologie. A infiintat Centrul Medical Unirea devenit, ulterior, prin extindere si dezvoltare Reteaua Privata Regina Maria. A vandut actiunile la retea si a pornit pe un nou drum de business-uri medicale.

Sursa: wallstreet

Lasă un răspuns