BAYRAKTAR AKINCI A FINALIZAT CU SUCCES TESTUL DE LANSARE A RACHETEI SUPERSONICE İHA-122

Selçuk Bayraktar a distribuit imaginile de la testul de lansare a rachetei UAV-122 (İHA-122) de către Bayraktar AKINCI cu mesajul „Epoca de aur a aviației turcești”.

Vehiculul aerian fără pilot de asalt Bayraktar AKINCI a finalizat cu succes testul de lansare a rachetei supersonice cu racheta UAV-122 (İHA-122) dezvoltată de Roketsan.

Mesajul postat de compania Baykar pe platforma X cuprinde imagini de la testul de tragere.

Racheta UAV-122 (İHA-122), dezvoltată de Roketsan, are o precizie ridicată, suport de foc rapid, opțiune de zbor la altitudine joasă/înaltă și manevrabilitate ridicată.

Selçuk Bayraktar, președintele Consiliului de administrație al Baykar, a distribuit imaginile de la testul de lansare a rachetei UAV-122 (İHA-122) de către Bayraktar AKINCI pe contul său de pe X cu mesajul „Epoca de aur a aviației turcești”.

Murat İkinci, directorul general al Roketsan, a declarat, de asemenea, pe contul său de socializare X următoarele: „Mergem cu mândrie înainte pe calea pe care am trasat-o cu tehnologia noastră națională. Racheta noastră UAV-122 (İHA-122) a efectuat cu succes testul de lansare de pe AKINCI TIHA. Îi felicit pe toți cei care au contribuit”.

 SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2024/03/14/bayraktar-akinci-a-finalizat-cu-succes-testul-de-lansare-a-rachetei-supersonice-iha-122-2115338?fbclid=IwAR2pKtmnBZNBtUNyDtmfQnrKr8kazztnYSDe0kMSTqRaNKWN3S8ejTxDTzI

Lasă un răspuns