ALIBABA ȘI JD: VITEZĂ MAXIMĂ ÎNAINTE PENTRU RĂSCUMPĂRĂRI!

rezumat

  • JD a anunțat recent că își va crește programul de răscumpărare cu 3 miliarde de dolari.
  • Cele 3 miliarde de dolari anunțate reprezintă 7,7% din capitalizarea de piață a companiei; cantitatea combinată de spațiu de răscumpărare nou autorizat și preexistent este de 8,9% din capitalizarea pieței.
  • Prin contrast, programul de răscumpărare de 90 de miliarde de dolari al Apple reprezintă doar 3,44% din capitalizarea de piață a companiei.
  • Alibaba și-a majorat și răscumpărarea recent.
  • Aceste mișcări indică faptul că guvernul Chinei este gata să deschidă porțile de răscumpărare pentru a-și stimula economia.

În China, răscumpărările se deplasează „cu viteză maximă înainte”. În comunicatul său din februarie, Alibaba ( BABA ) și-a majorat răscumpărările autorizate cu 25 de miliarde de dolari și s-a angajat să retragă 3% din 

Alibaba JD Măr Google ( GOOG )
Răscumpărări autorizate 35,3 miliarde de dolari 3,5 miliarde de dolari 90 de miliarde de dolari 70 de miliarde de dolari
Procentul din capitalizarea pieței 19,1% 8,9% 3,4% 4,26%
Note 35,3 miliarde de dolari sunt cele 25 de miliarde de dolari adăugate recent plus cele 10,3 miliarde de dolari rămase din suma autorizată anterior. 0,5 USD rămase plus 3 miliarde USD recent autorizați.

SURSA:https://seekingalpha.com/article/4677186-alibaba-and-jd-full-speed-ahead-on-buybacks

Lasă un răspuns