ADRIAN MUTU, DESPRE RELAȚIA CU HANDBALISTA IRINA NEAGU: ”PRIMUL SĂRUT A DURAT DOUĂ ORE”

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Neftchi Baku, a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matoscare a avut loc în 2013. În prezent, tehnicianul este căsătorit cu Sandra.

După ce a devenit un fotbalist cunoscut, Adrian Mutu a ținut capul de afiș al publicațiilor din România, dar nu numai, cu episoadele picante din viața sa personală. Toată lumea era la curent cu toate cuceririle ”Briliantului”, dar puțini știu cine a fost prima iubită a celui mai bun marcator din istoria naționalei, alături de Gică Hagi.

Adrian Mutu: ”Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte

În cartea sa autobiografică, Mutu a dezvăluit câteva detalii despre relația pe care a avut-o cu Irina Neagu, fostă handbalistă la Oltchim, Viborg, Toulon sau echipa națională.

Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la ”Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu.

În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun. Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de `Bună, eu sunt Adi, ce faci?`, banalități specifice vârstei.

Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: `Ce faci?`, `Bine, bine!`. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, ”Revenirea din infern”.

În prezent, Irina Neagu este manager la o companie cu sediul în Luxemburg.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra, Miss România 2010

După ce s-a despărțit de prima sa soție, Alexandra Dinu, nu a trecut mult timp până când Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos, de care a divorțat, însă, în 2013.

Apoi, în 2015, Mutu s-a căsătorit cu Sandra, cea care a devenit cunoscută în 2010, atunci când a câștigat concursul Miss România.

  • De 3 ori a fost căsătorit Adrian Mutu, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra, și are 4 copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

SURSA:https://www.digisport.ro/special/adrian-mutu-despre-relatia-cu-handbalista-irina-neagu-primul-sarut-a-durat-doua-ore-2518229

Lasă un răspuns