Zara extinde vanzarile online in 106 tari si ajunge sa fie prezenta in peste 200 de piete

Brandul de fashion Zara, detinut de gigantul spaniol Inditex, planuieste sa-si extinda operatiunile online in 106 tari prin intermediul unei platforme globale online, ajungand astfel sa fie prezent in 202 piete, atat prin vanzari online, cat si prin intermediul magazinelor fizice.

Mare parte din noile piete pentru Zara sunt din Africa si includ: Angola, Coasta de Fildes, Senegal si Ghana, desi platforma online intra in premiera si pe piete din Caraibe si Indonezia.

Reprezentantii Zara au declarat ca au capacitatea de a procesa comenzile online in cadrul magazinelor fizice din cele 96 de piete unde sunt prezenti. Centrul din Spania va functiona ca un hub de fulfillment pentru comenzile online ce vor livrate la destinatie in termen de 3 pana la 7 zile. Reprezentantii grupului de moda spaniol au mai spus ca, in mediul online, consumatorii vor putea face cumparaturi folosind metode de plata populare precum PayPal sau carduri de credit.

Mai mult, vanzarile online urmeaza a fi extinse in noi piete in urmatoarele luni, inclusiv in acele piete unde Zara detine deja magazine, unde vor dezvolta platforme online locale. Zara detine in prezent magazine in 96 de piete si este prezenta in ecommerce in 49 din aceste piete.

Sursa: Wall-street.ro

Lasă un răspuns