Wimbledon 2019 | Mats Wilander, fost lider mondial: Simona trebuie să câştige turneul şi presiunea este pe umerii ei

Mats Wilander spune că Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) nu va avea prea multe oportunităţi să câştige Wimbledon, dar că anul acesta este posibil.

”Simona Halep arată foarte bine. Este probabil în cea mai bună formă în care am văzut-o, pe iarbă, să fiu sincer. Este un pic mai agresivă decât de obicei. Serviciul ei este cea mai eficientă armă pe care o are. Zhang poate fi adversara ideală pentru ea, dar, în acelaşi timp, Halep trebuie să câştige şi presiunea este pe umerii ei”, a comentat Mats Wilander.

”Simona Halep nu va avea prea multe şanse să câştige Wimbledon, din cauza modului în care joacă, dar acum este posibil. Presiunea este mult mai mare decât la Roland Garros, pentru că jocul ei este mult mai bine adaptat pentru zgură şi ştie că poate câştiga opt din zece meciuri. Zhang este adversata ideală pentru Simona şi poate avea o şansă bună să avanseze”, a mai completat suedezul.

Dacă Simona Halep va avansa în semifinale, o va întâlni pe Karolina Muchova (22 de ani, nr. 68 WTA) sau pe Elina Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA). Legat de acest aspect, Wilander a adăugat: ”Simona Halep ar trebui să joace cu Muchova sau Svitolina şi ar trebui să câştige şi acel meci. Poate ar trebui să ajungă în finală datorită rezultatelor tragerilor la sorţi.”

Simona Halep o va întâlni, marţi, 9 iulie, pe Shuai Zhang (30 de ani, nr. 50 WTA) de la ora 15:00.

sursa:  mediafax

Lasă un răspuns