Vești proaste pentru Mircea Lucescu. Ce s-a întâmplat cu steaua lui de pe Aleea Celebrităţilor din Donețk

Veste proastă pentru Mircea Lucescu și fanii acestuia. Cei care îl adoră pe sportiv sunt șocați de ce au aflat recent. Ce s-a întâmplat cu steaua acestuia de pe Aleea Celebrităților? Multora nu le-a venit să creadă.

Ce s-a întâmplat cu steaua lui Mircea Lucescu de pe Aleea Celebrităților?

Veste tristă pentru fanii lui Mircea Lucescu! Steaua dedicată acestuia de pe Aleea Celebrităților de la Donbass Arena din Doneţk a fost vandalizată de fanii echipei Șahtior. Mai multe persoane necunoscute au turnat vopsea albastră pe steaua antrenorului român ca semn al trădării.

Albastru este culoarea echipei Dinamo Kiev. Acest eveniment s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile. Nemulțumirea fanilor echipei pe care Lucescu a pregătit-o mulți ani are legătură cu un gest considerat deloc fair-play și dezonorant comis de antrenor după Supercupa Ucrainei.

Dinamo Kiev a pierdut meciul de săptămâna trecută, scor 0-3, iar la festivitatea de premiere jucătorii formației din Donețk au format un coridor ‘de onoare’ pe care au trecut învinșii. Lucescu nu a dorit să acompanieze jucătorii și să respecte astfel tradiția, așa că a refuzat să treacă printre fotbaliștii Șahtiorului la momentul în cauză.

Întrebat de ce a acționat în modul acesta, românul a răspuns că nu este nimic de comentat tocmai pentru că la vârsta sa nu mai trece prin coridoarele făcute de copii. De asemenea, el a subliniat și că nu bagă de seamă săgețile care se tot îndreaptă asupra sa.

El a mai menționat că este ușor să conduci o echipă în momentul în care există un președinte precum Ahmetov, detaliu de care nu a avut parte când a venit în anul 2004.

„Nu este nimic de comentat. Sun imun la săgețile care se trag asupra mea”

„Nu este nimic de comentat. La vârsta mea, nu mai trec pe coridoarele pe care le fac copiii. Sunt imun la săgeţile care se trag asupra mea. Cei care trag săgeţi asupra mea pot merge la Doneţk pentru a vedea Aleea Celebrităţilor, muzeul Şahtiorului.

Este uşor să conduci o echipă atunci când există un preşedinte precum Rinat Ahmetov. Când face totul pentru ca echipa să joace, nu se simte niciun obstacol. Mie mi-a fost mai greu când am venit în 2004. Acestea sunt amintirile mele, sentimentele mele. Şi nu mai comentez”
Mircea Lucescu

Echipa Șahtion a fost obligată în urmă cu mulți ani să părăsească orașul Donețk care se afla în zona ocupată de separatiștii proruși. Formațiunea este acum antrenată de italianul Roberto de Zerbi și își dispută meciurile de pe teren propriu la Kiev, informează News.ro.

Sursa:https://playtech.ro/stiri/vesti-proaste-pentru-mircea-lucescu-ce-s-a-intamplat-cu-steaua-lui-de-pe-aleea-celebritatilor-din-donetk-401294?utm_source=CAPITAL&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Lasă un răspuns