#Vaccinarea reporneşte businessul. Attila Török, Game World România: Pentru domeniul nostru este vital ca numărul de infectări să urmeze o tendinţă clară de scădere. Sistemul „start-stop“ şi setul de restricţii asociat generează pentru noi provocări foarte dificile şi nu este o soluţie bună

Scăderea numărului de cazuri de COVID-19 este vitală pentru industria jocurilor de noroc electronice şi de aceea este atât de important succesul campaniei de vaccinare, crede Attila Török, director de strategie al Game World România, companie cu circa 2.000 de angajaţi care are drept domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice.

„Aşteptăm o desfăşurare eficientă a campaniei de vaccinare. Pandemia de coronavirus are efecte profunde, oamenii au devenit mai responsabili, mai empatici şi mai preocupaţi de starea familiei şi a celor din jurul lor. Anticipăm că vacci­narea va genera şi un sentiment de eliberare, vom scăpa de frica de a ne îmbolnăvi sau de a transmite boala celor de lânga noi“, a spus Attila Török pentru ZF.

SURSA:https://www.zf.ro/eveniment/vaccinarea-reporneste-businessul-attila-t-r-k-game-world-romania-19929706

Lasă un răspuns