Vacanta in corturi de lux. Ce inseamna glampingul, care sunt benficiile si care sunt costurile

Vrei la cort, dar sa nu te cocoseze rucsacul, sa dormi in puf si sa ai dus ca la hotel? Profita de noua moda care ia amploare in turismul de la noi: glampingurile, care satisfac orice spirit urban ce tanjeste dupa confort…in natura.

Corturile de lux s-au raspandit in toata tara, de pe litoral, la Tuzla, pana in munti: Valea Prahovei, Brasov, Mures sau Uricani. Costa intre 200 si 500 de lei pe noapte, dar cu ele sigur iti faci prietenii invidiosi. Doua cupluri din Cluj, care au rezervat doua nopti magice la Bradulet, Arges, s-au rasfatat la cortul asezat pe un ponton.

Fetele au facut yoga acolo, departe de lumea dezlantuita, iar baietii au batut muntii cu bicicletele. Din paturile matrimoniale, cu totii au savurat privelistea crestelor si au promis sa revina si la iarna, ca sa se bucure …de semineu.

„In aceasta perioada de distantare sociala Sunrise Glamping este o varianta perfecta pentru a te conecta cu natura. Este locul perfect unde poti sa isi incepi dimineata cu o sesiune de yoga, iar apoi cu o drumetie”, spune o turista.

„Reprezinta varianta sigura pentru un astfel de moment, ele fiind amplasate pe niste pontoane suspendate, la o distanta considerabila. Turistii nostri se simt in siguranta, atat distantati cat si relaxati”, a declarat Marius Puiu – proprietar de glamping.

SURSA:  https://www.orange.ro/info/news/mediafax/article/2967724

Lasă un răspuns