Un salariu pe zi. Un tehnolog alimentar câştigă între 800 şi 1.100 de euro net

Un angajat pe poziţia de tehnolog alimentar are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

În lista de atribuţii a unui tehnolog alimentar se numără supravegherea tuturor aspectelor legate de dezvoltarea produselor, pentru obţinerea de produse de calitate superioară. În prezent, pentru acest rol, cele mai multe oferte de joburi vin în special din Bucureşti, Ilfov şi Târgovişte. Această poziţie necesită în primul rând studii superioare în domeniul calităţii sau al ingineriei alimentare, iar abilităţile şi aptitudinile de comunicare şi planificare, precum şi spiritul de observaţie dezvoltat şi atenţia la detalii fac parte din pachetul de soft skill-uri pe care ar trebui să le deţină un tehnolog alimentar. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 800-1.100 de euro/lună, în medie”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală, bonus de sărbători, bonus performanţă.

În prezent, 238 de posturi vacante pentru poziţia de tehnolog alimentar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Târgovişte.

Sursa:https://www.zf.ro/un-salariu-pe-zi/un-salariu-pe-zi-un-tehnolog-alimentar-castiga-intre-800-si-1-100-de-21156673

Lasă un răspuns