UN AUTOCAR CU RUTA TURCIA -ROMANIA A FACUT ACCIDENT GRAV IN BULGARIA

Patru persoane au murit și opt au fost rănite într-un accident grav pe drumul principal Ruse-Veliko Târnovo. Incidentul s-a petrecut noaptea trecuta între satele Kutsina și Polykraishte. Drumul este închis și sunt organizate rute ocolitoare pentru autoturisme și camioane.
Potrivit primelor informații, accidentul a fost provocat de un autobuz care transporta 26 de pasageri români, acesta a ratat o curbă în apropierea satului Kutsina și s-a izbit ulterior într-o mașină cu înmatriculare Veliko Târnovo, oprită la una dintre stații. Autobuzul a lovit apoi și un copac de pe marginea drumului.
Trei pasageri au murit la fața locului, iar unul dintre cei nouă răniți a murit în cursul zilei de astăzi. Răniții au fost duși la un spital din Veliko Târnovo.
Autobuzul a fost condus de un cetățean de origine turcă care a dat un eșantion negativ de alcool, informează BNR. El a intrat pe teritoriul bulgar în jurul orei 22 noaptea trecută, cu oameni care se întorc dintr-o călătorie la Istanbul.
O anchetă a fost lansată în acest caz sub supravegherea Parchetului Regional din Veliko Târnovo, iar motivele accidentului nu au fost încă clarificate.
Sursa:https://www.facebook.com/100028384201394/posts/pfbid0Vu3JBjvGYNJ88hYTtCy1ymEvXLXq21Y6HGfYrZ8F9HwEPwbiMVJUZ5Amq6J2Yr2Al/

Lasă un răspuns