Turcia a câștigat meciul cu naționala Moldovei

Moldova, care a suferit o a cincea înfrângere în grupă, are doar 3 puncte

Echipă națională de fotbal a Turciei s-a impus în deplasare, scor 4-0, în fața selecționatei Moldovei în grupa H de calificare la Campionatul European din 2020.

Jucătorii Deniz Türüç și Yusuf Yazıcı au marcat pentru prima dată în cadrul echipei naționale goluri. Abdulkadir Parmak, a purtat pentru prima dată tricoul echipei naționale.

Primul gol a fost înscris  în minutul 37 de Cenk Tosun, astfel prima repriză a meciului s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Următoarele 3 goluri au fost marcate în cea de-a doua repriză de Deniz Türüç, în minutul 57, Cenk Tosun, în minutul 79 și Yusuf Yazıcı, în minutul 88. Selecționata Turciei a câștigat meciul cu scorul 4-0, având 15 puncte.

Moldova, care a suferit  a cincea înfrângere în grupă, are doar 3 puncte.

Cenk Tosun a înregistrat primul și al treilea gol al meciului și a crescut numărul de goluri ale echipei la 15.

Jucătorul formației britanice Everton, în vârsta de 28 de ani, care a jucat în 40 de meciuri în cadrul echipei naționale a marcat în total 15 goluri.

Deniz Türüç, în vârsta de 25 de ani,  care joacă în cadrul echipei Fenerbahce a jucat pentru a 6-a oară și a marcat primul său gol în cadrul naționalei Turciei.

Yusuf Yazıcı, 22 de ani,  care face parte din reprezentanta Franței Lille, a jucat pentru a 16-ea oară și de asemenea a înscris primul său gol în cadrul naționalei Turciei.

Abdülkadir Parmak  din formația Trabzonspor introdus în minutul 87, a purtat pentru prima dată tricoul naționalei.

sursa: trt.net

Lasă un răspuns