Surpriza de proportii! Cine este noul CEO de la Kanal D! Schimbare neasteptată

Noul CEO de la Kanal D a fost unul dintre primii angajați ai postului. El a fost cel care a pus bazele echipei în 2006, atunci când postul media intra pe piața din România.

Ugur Yesil, General Manager Kanal D din anul 2011, preia poziţia de CEO şi Executive Board Member Kanal D (Dogan Media International S.A. ), după ce această funcţie a fost ocupată de Haluk Kurcer.

Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D şi cel care a pus bazele echipei în 2006 când Kanal D intra pe piaţa media din Romania. În perioada 2006-2011 a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 Și până în prezent a indeplinit funcţia de General Manager al postului de televiziune.

Împreună cu Haluk Kurcer, Ugur Yesil a dezvoltat de-a lungul timpului o strategie bine articulată,  a avut viziunea şi curajul de a face schimbări radicale şi inspirate care au consolidat poziţia de trendsetter a  Kanal D pe piaţa media din Romania.

De-a lungul celor 10 ani în care Haluk Kurcer a fost Preşedintele staţiei, Kanal D a găsit echilibrul perfect între investiţii şi rezultate, traversând perioada dificilă a crizei economice şi ajungând pe profit în 2015, la doar opt ani de la lansarea acestei televiziuni. Abordarea unei strategii de programe care a oferit publicului diversitate şi unicitate a generat atât creşterea cotei de piaţă, cât şi a veniturilor.  An de an, Kanal D şi-a consolidat poziţia pe piaţa TV, devenind astăzi una dintre staţiile din top 3 televiziuni generaliste din Romania; Kanal D se află adesea pe primul şi al doilea loc în topul audienţelor, prin programele de succes difuzate pe diferite intervale orare.

Foarte ataşat de echipă, vizionar şi curajos decizional, Haluk Kurcer şi-a pus în valoare vasta experienţă manageriala în slujba acestei televiziuni. Îi mulţumim pentru implicare, leadership şi contribuţia sa în ceea ce a devenit Kanal D astăzi.

Pana la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atributiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va ramane membru al Board-ului, cu atributii diferite.

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007.

Sursa: Capital

Lasă un răspuns