Specialistul în nutriție și detox Cesur Durak prepară băutura care arde grăsimile!

Specialistul în nutriție Cesur Durak a preparat băutura aromată care arde grăsimile. Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, specialistul turc a dezvăluit care este rețeta unei băuturi care ajută la topirea kilogramelor în plus.

Cesur Durak prepară băutura care arde grăsimile!

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

2 pahare cu apă fierbinte
2-3 foi de dafin
3 cuișoare

2 bețe de scorțișoară
2 bucăți de turmeric
2 felii ghimbir
coaja de la un măr

Cuișoarele au puternic efect antioxidant, antiseptic, energizant și pot fi consumate și simplu, urmate de un pahar cu apă. Băutura preparată de Cesur Durak se consumă de două ori pe zi, timp de 21 de zile. Specialistul în nutriție și detoxifiere a precizat că băutura este eficientă după mese, un pahar dimineața, unul, după-amiaza. Preparatul lui Cesur Durak ajută nu doar la topirea kilogramelor în plus, ci și la digestie.

Cesur Durak este specialist in detox, iar programul său, Turcare, face furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv Bonus Travel pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.

sursa: wowbiz

 

Lasă un răspuns