Simona Halep, super cadou pentru tatăl ei! Stere Halep a primit un bolid Bentley care costă sute de mii de euro

Simona Halep a făcut un gest extraordinar față de tatăl ei, Stere Halep! Fostul lider mondial i-a făcut cadou acestuia un super bolid, în valoare de 300.000 de euro.

Jucătoarea lunii august în circuitul WTA, Simona Halep, care s-a impus recent în turneul de la Praga, a achitat suma de 300.000 de euro pentru ultimul model de Bentley.

Simona Halep, cadou de 300.000 de euro pentru Stere Halep

Mașina care va fi condusă de Stere Halep care costă aproape 300.000 de euro poate atinge o viteză maximă de 333 de kilometri la oră. Modelul „New Flying Spur” are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

La începutul carierei, Simona Halep a fost ajutată mult de Stere Halep, iar jucătoarea nu poate uita că n-ar fi ajuns în top fără sprijinul părinților.

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, a spus Simona Halep, într-un interviu realizat de Andi Moisescu pentru podcastul BT Talks.

Simona Halep nu a participat la ediţia din acest an de la US Open, dar românca rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA înainte de Roland Garros.

Simona Halep revine în circuitul WTA săptămâna viitoare, atunci când jucătoarea noastră va participa la turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Apoi, principalul obiectiv al Simonei din 2020 este titlul de la Roland Garros. La Paris se dă startul pe 27 septembrie. Ashleigh Barty s-a retras, deci Simona va fi cap de serie numărul 1.

SURSA:https://www.prosport.ro/sport-life/simona-halep-super-cadou-pentru-tatal-ei-stere-halep-a-primit-un-bolid-bentley-care-costa-sute-de-mii-de-euro-19096042?utm_source=Mediafax&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Lasă un răspuns