Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data. Va fi nunta anului! Când va avea loc

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au anunţat data nunţii. Rudele şi prietenii au primit deja mesajul. Când vor merge cei doi în faţa preotului?

La jumătatea lunii septembrie, Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au unit destinele, în mod oficial. Cei doi au făcut atunci cununia civilă, următă de o petrece la un club din Mamaia.

Simona şi Toni au stabilit data nunţii! Va avea loc anul viitor

Când va avea loc însă nunta cea mare? Se pare că sportiva şi soţul ei au stabilit deja data şi şi-au anunţat rudele şi prietenii. Totul e programat abia pentru anul viitor.

Astfel, cununia religioasă şi petrecerea fastuoasă de după vor avea loc pe 18 septembrie 2022, la Bucureşti, la un an distanţă de momentul cununiei civile, scrie Ziare.com.

Cei doi speră, în mod sigur, ca pandemia să nu le mai pună piedici şi anul viitor, iar nunta să fie una ca-n poveşti, cu mulţi invitaţi dintre rudele şi prietenii familiei Halep-Iuruc.

Data nunţii a fost pusă la scurt timp după încheierea turneului de Grand Slam din Statele Unite. US Open are loc între 29 august şi 11 septembrie. Mai mult, unele superstiţii vorbesc despre luna septembrie ca o lună cu noroc atunci când vine vorba despre căsătorii, iar Simona se pare că nu a vrut să rupă tradiţia.

Ce planuri are Simona Halep cu privire la tenis?

Cu ocazia turneului Transylvania Open, organizat la Cluj-Napoca, Simona Halep a vorbit despre momentul retragerii sale din tenis. Campioana din România a dat asigurări că mai are de gând să joace în continuare câţiva ani.

“Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea, anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus…

Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca dacă voi fi aptă”, spunea Simona Halep în urmă cu câteva zile.

Halep nu s-a mai aflat în afara Top 20 WTA din aprilie 2013

Pe de altă parte, după finala de la Transylvania Open, pierdută în faţa lui Anett Konatveit din Estonia, Simona Halep a ieşit din Top 20 WTA, pentru prima oară după aprilie 2013.

În clasamentul dat publicităţii luni, 1 noiembrie, de către WTA, Simona Halep ocupa locul 22.

Pe 21 se află Emma Răducanu, tânăra revelaţie a tenisului mondial. Campioana de la US Open a fost şi ea prezentă la Cluj-Napoca, unde a atins sferturile de finală la Transylvania Open, săptămâna trecută.

România mai are trei reprezentante în Top 100 mondial: Sorana Cîrstea (38), Irina Begu (60) şi Gabriela Ruse (86). Alte două românce sunt aproape de top 100, Jaqueline Cristian pe 104, iar Ana Bogdan pe 108, notează Digisport.ro.

Sursa:https://www.capital.ro/simona-halep-si-toni-iuruc-au-stabilit-data-va-fi-nunta-anului-cand-va-avea-loc.html

Lasă un răspuns