Simona Halep și-a anunțat obiectivele pentru 2019

Numărul 1 în clasamentul WTA a vorbit despre obiectivul pe care îl are pentru anul 2019.

După despărțirea de antrenorul Darren Cahill, care a ales să stea alături de familie după mai bine de trei ani de colaborare, tenismena este încrezătoare totuși că-și mai poate adăuga un Grand Slam la palmares.

După ce în 2018 a jucat finala la Australian Open și s-a impus la Roland Garros, Simona și-a propus pentru 2019 să câștige la Wimbledon, scrie Ziare.com.

Am încredere că va fi bine și îmi doresc un nou trofeu de Grand Slam. Roland Garros-ul l-am câștigat, acum aș alege Wimbledonul”, a spus Simona.

Pe 9 noiembrie, antrenorul australian Darren Cahill a anunţat că nu va mai colabora din 2019 cu jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, invocând motive familiale. Sub comanda australianului, sportiva din Constanţa a reuşit să câştige primul Gran Şlem din carieră şi să ajungă numărul 1 WTA.

O să fie greu și probabil că voi simți lipsa de meciuri la începutul anului. Am totuși încredere că va fi un an bun. Poate nu la fel de bun ca acesta, dar sunt pregătită s-o iau de la capăt”, a adăugat ocupanta locului 1 în ierarhia WTA.

Programul turneelor de Grand Slam în 2019:

Australian Open: 14-27 ianuarie;

Roland Garros: 26 mai – 9 iunie;

Wimbledon: 1-14 iulie;

US Open: 26 august – 8 septembrie.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Wimbledon s-a produs în 2014, când a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Eugenie Bouchard.

Lasă un răspuns