Simona Halep, schimbare totală de discurs: „Nu vreau să mă retrag. Îmi doresc să mai câștig Grand Slam-uri”

Simona Halep a declarat că, cel puțin pentru moment, nu ia în considerare retragerea din tenis, deși în urmă cu câteva luni susținea că este aproape de sfârșitul carierei.

Simona Halep nu se gândește la retragere

Simona Halep a surprins la finalul sezonului trecut, când a declarat, la doar 28 de ani, că este aproape de sfârșitul carierei, iar familia și viața personală vor trece în prim plan în următoarea perioadă.

Totuși, la câteva luni distanță, sportiva clasată pe locul secund în ierarhia WTA dezvăluie că le-a transmis antrenorilor, în perioada din presezon de la Dubai, că nu ia în calcul retragerea din tenis și că încă are obiective importante de îndeplinit.

Eu când m-am dus în Dubai, când s-a întors Darren şi ne-am întâlnit cu toţii, cu Arti, am vorbit exact ce îmi doresc. Ei aveau un pic dubii. Chestia a fost că toată lumea se gândea la retragerea mea.

Probabil eu am spus că sunt aproape de sfârşitul carierei, că îmi doresc o familie, că îmi doresc copii, dar nu am spus că vreau să mă retrag. Eu le-am spus că îmi doresc să mai câştig Grand Slam-uri şi atunci ei s-au uitat la mine şi au spus: ‘Atunci o să muncim’.

Iar eu am spus: ‘Da, sunt all in să muncim, sunt implicată total să progresez, pentru că ştiu că mai am mult de progresat şi sunt dispusă să muncesc în continuare chiar şi mai mult decât am muncit până acum”, a declarat Simona Halep la „Garantat 100%”.

Început solid de sezon pentru Simona Halep

Simona Halep a început sezonul 2020 la Adelaide, unde s-a oprit în sferturile de finală după o înfrângere cu Aryna Sabalenka, dar a avut prestații excelente la Australian Open.

Le Melbourne, sportiva din România a reușit să ajungă în semifinale, dar a ratat a doua prezență în ultimul act din carieră din cauza înfrângerii cu Garbine Muguruza, 6-7 (8), 5-7.

Simona Halep a continuat evoluțile solide de la Australian Open și la Dubai, turneu pe care l-a câștigat după o finală dramatică cu Elena Rybakina, încheiată 3-6, 6-3, 7-6 (5).

SURSA:    https://www.fanatik.ro/simona-halep-schimbare-totala-de-discurs-nu-vreau-sa-ma-retrag-imi-doresc-sa-mai-castig-grand-slam-uri-19178413

Lasă un răspuns