Simona Halep s-a enervat, iar Darren Cahill a taxat-o: „Poate că mă aflu la 14.298 de km distanţă, dar…”

Simona Halep este supervizată de Darren Cahill la antrenamente în ciuda faptului că ea se află în România, iar tehnicianul în Australia. Cu ajutorul tehnologiei, Darren urmăreşte cu mare atenţie tot ce face Simona la antrenamente şi nu ezită să o taxeze atunci când este cazul.

Darren Cahill (55 de ani), antrenorul australian al Simonei Halep (29 de ani), a tras-o de urechi pe constănţeancă după ultimul antrenament. Cahill a postat un filmuleţ din timpul pregătirii, în care Simona dă semne de nervozitate.

După ce a remarcat ieşirea nervoasă a elevei sale, Cahill a descris faza cu o notă de amuzament. Australianul spune că nu poate scăpa de reacţiile de nemulţumire ale Simonei nici atunci când se află la peste 14.000 de kilometri depărtare.

Simona Halep s-a enervat la antrenament, iar Darren Cahill a taxat-o de la distanţă

Antrenamentele Simonei Halep de la Centrul Naţional de Tenis sunt filmate şi urmărite în timp real de Darren Cahill! Simona nu este o competitoare înverşunată doar în meciurile oficiale, ci transformă şi antrenamentele într-o luptă încrâncenată. A doua jucătoare a lumii s-a enervat după o lovitură de rever ratată, iar Cahill a taxat-o imediat.

Poate că mă aflu la 14.298 de kilometri distanță, dar asta nu o împiedică pe Simona să-și exprime nemulțumirea atunci când ratează un retur”, a scris fostul antrenor al lui Andre Agassi pe Twitter. Acesta este conectat cu Simona de la distanţă printr-un sistem modern, „PlaySight Go”, care are rolul de a monitoriza din mai multe unghiuri sesiunile de antrenament.

Ce urmează pentru Simona Halep

Aşa vor decurge antrenamentele Simonei până în luna ianuarie, atunci când a doua jucătoare a clasamentului se va reuni cu Darren pentru a începe aventura în noul sezon.

Există şanse ca Halep să participe la noul turneu de la Abu Dhabi, programat în perioada 5-13 ianuarie 2021, pentru a se încălzi înainte de Australian Open (8-21 februarie).

SURSA:https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/simona-halep-s-a-enervat-darren-cahill-19164506?utm_source=Mediafax&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Lasă un răspuns