Sălăjenii de la Simex își duc noul concept la Moscova

Producătorul de mobilă Simex Șimleu Silvaniei participă la evenimentul de marcă de la Moscova, acolo unde promovează un nou design. România a reluat participarea cu stand național la expoziția internatională de mobilă din Rusia.

Simex este un brand internațional consacrat, cu acționariat 100% românesc, care produce din 1947 mobilă din lemn masiv, de calitate superioară. “Exporturile reprezintă bunăstarea, oxigenul, fericirea unei țări. Fără ele nu avem banii noștri în țară. Fără o economie sănătoasă nu avem sănătate, educație, apărare, dezvoltare.

Trebuie să ne împrumutăm mai puțin și chiar deloc, dar să facem export în țările unde „Made in Romania” încă reprezintă o carte de vizită serioasă ce garantează calitatea. Dacă dorim o relansare economică românească de succes, trebuie neapărat să ținem cont și de piață rusă, respectiv ex-URSS”, susțin cei de Simex.

Alți 14 mari producători români reprezintă țara noastră la expoziția de mobilă și design MEBEL, din perioada 18-22 noiembrie. Pavilionul României se întinde pe o suprafață de 522 mp. Din datele statistice pe primele șapte luni ale acestui an rezultă o creștere cu 42% a exportului de mobilă românească în Rusia.

Participarea companiilor românești de mobilă la târgul internațional din Rusia este posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează cu sprijin de la bugetul de stat, prin programul național de promovare a exporturilor.

sursa:  transilvaniabusiness

Lasă un răspuns