Rudiger, la antrenament cu o maşină de 300.000 de euro în care a mai „băgat” 3 milioane de dolari

Antonio Rudiger (29 de ani), transferat la Real Madrid în această vară, este un împătimit al maşinilor.

Dar nu se mulţumeşte doar să le cumpere pe cele care oricum fac o avere. Ci are „nebunia” de a le personaliza. Iar asta costă, uneori mai mult decât maşina însăşi. Mult mai mult!

Ultima dovadă în acest sens este sosirea la antrenamentul susţinut de Real Madrid luni, pe 8 august.

Rudiger a plătit 3 milioane de dolari pentru a-şi personaliza Rolls-ul de 300.000 de euro

Rudiger a fost filmat de către cei de la AS.com venind într-o maşină de lux Rolls-Royce Cullinan care costă 300.000 de euro.

Oricum o sumă mare. Numai că pe lângă suma de achiziţie a automobilului, germanul a plătit celor de la Mansory nu mai puţin de 3 milioane de dolari, precizează cei de la tracednews.com!

Maşina pe care şi-a făcut-o cadou anul trecut, când a împlinit 28 de ani, are un motor V12 de 600 de cai putere.

Rudiger şi-a modificat un Ferrari 812 Superfast cu 500.000 de dolari

Nu este singura maşină în care internaţionalul german a investit bani peste preţul maşinii. În anul 2021, un împătimit al maşinilor a aşteptat lângă un Ferrari 812 Superfast, la Londra.

Maşina a fost modificată de Mansory de la 812 la 830 de cai putere, cu îmbunătăţiri interioare şi exterioare în valoare totală de 500.000 de dolari. În maşină s-a urcat Rudiger, jucător la acea vreme la Chelsea.

Rudiger l-a lăsat mască pe Ancelotti. „Rupe aparatele” și doarme într-o cameră hiperbarică. De ce i se spune „Rambo”

Germanul de 29 de ani este supranumit „stânca” de către cei de la As datorită condiției sale fizice

Spaniolii au fost surprinși să afle că Rudiger are grijă de toate detaliile din viața sa. Printre acestea se numără și faptul că el preferă să doarmă într-o cameră hiperbarică, pentru ca nivelul oxigenului din sânge să fie optim. Astfel, sunt prevenite și accidentările musculare și este ajutată și recuperarea mai rapidă după oboseală.

Rudiger era poreclit Rambo în copilărie, iar fundașul a explicat de unde i se trage.

În locul de unde vin eu, presiunea nu este fotbalul, ci dacă vei mânca sau nu vei mânca mâine. Nu aveam nici bani de ghete. Dar nu conta, jucam fotbal și desculț. Așa am crescut, asta este școala mea și nu îmi este rușine cu nimic.

Noi locuiam într-un apartament micuț, într-o clădire de refugiați din Sierra Leone, Arabia, Africa, toate națiile. Viața nu era ușoară, dar noi am acceptat-o.

Tuchel voia să știe de unde vine agresivitatea mea pe teren și de unde venea foamea asta a mea. Și i-am povestit despre copilăria mea și că trebuia să joc foarte dur pe teren, cu copii mult mai mari decât mine și din acest motiv lumea a început să-mi spună Rambo„, a dezvăluit Rudiger, într-un interviu din trecut.

Sursa:https://www.digisport.ro/special/rudiger-la-antrenament-cu-o-masina-de-300-000-de-euro-in-care-a-mai-bagat-3-milioane-de-dolari-1845215

Lasă un răspuns