Românul care a impresionat MARILE COMPANII ale lumii: Ce a reușit să facă

O companie start-up fondată de către un român a impresionat mari companii ale lumii, precum GE Digital, ExxonMobil, Orange si Optum.

Compania romaneasca Druid a castigat doua premii acordate de un juriu extern format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange si Optum in cadrul evenimentului UiPathForward EMEA.

Organizat la Londra de catre UiPath, pe 29 si 30 Octombrie, evenimentul UiPathForward EMEA se afla la cea de a doua editie si reuneste specialisti din intreaga lume, implicati in Robotic Process Automation (RPA).

Intr-o competitie cu 1000 de participanti, proiectul “Chatbot-RPA Integration” realizat de catre compania romaneasca Druid a fost apreciat de catre un juriu extern format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange si Optum cu Premiul 2 la Global Hackaton si Premiul “Best Connector”.

Specialistii Druid, prin intermediul integrarii chatbot-RPA inscrise in hackatonul global PowerUpAutomation sustinut de UiPath, au creat capacitati conversationale pentru robotii UiPath, respectiv au adaugat servicii cognitive chatbot-ilor Druid, totul intr-un parcurs automat, fara interventie umana.

Bazata in Bucuresti, Druid este o companie start-up fondata de catre Liviu Dragan.

Firma aduce impreuna specialisti cu experienta in crearea de solutii IT pentru corporatii si IMM-uri. In mai putin de 6 luni, acestia au realizat o platforma de chatboti de tip “no-code”, un loc in care oricine poate proiecta, dezvolta si lansa asistenti virtuali (Virtual Enterprise Assistants – VEA), capabili de a se integra cu sitemele de afaceri existente: Dynamics 365, SQL Server, REST/ SOAP Web services/ APIs, UiPath, precum si cu multe altele.

Druizii” creati in Bucuresti sunt antrenati deja cu abilitati pentru diverse industrii (financiar-bancar, medical, etc.) si procese (resurse umane, vanzari, self-service).

Lasă un răspuns