Reacţii în presa internaţională la atitudinea suporterilor români de la momentul de reculegere: Un comportament deplorabil. Ruşinos

Presa din străinătate a taxat atitudinea suporterilor români, înaintea fluierului de start a partidei dintre România şi Spania, atunci când s-a ţinut un moment de reculegere pentru fata lui Luis Enrique. Fanii au stricat totul, aprinzând torţe şi cântând.

Francezii cataloghează atitudinea ca fiind una ”ruşinoasă”, în timp ce jurnaliştii belgieni precizează că suporterii au avut ”un comportament deplorabil”.

„Nicio surpriză în această grupă. Suedia a dominat Insulele Feroe (4-0), iar Norvegia a învins Malta (2-0). A fost consemnat şi primul gol internaţional al lui Sander Berge, mijlocaşul lui Genk. Momentul trist al serii s-a petrecut însă înainte de România-Spania. Momentul de reculegere în memoria fiicei lui Luis Enrique nu a fost respectat de fanii români. Un comportament deplorabil, pe care spaniolii l-au pedepsit, câştigând cu 2-1, în ciuda eliminării lui Diego Llorente, din final”, au notat jurnaliştii belgieni.

„Ruşinos! Fanii români nu au respectat momentul de reculegere pentru Xana, fiica lui Luis Enrique, care a decedat săptămâna trecută”, au precizat francezii – Eleven Sports.

sursa: mediafax

Lasă un răspuns