Radu Banciu, derapaj asupra cuplului Simona Halep – Toni Iuruc: „E un nimeni. Rimează cu ciuruc!”. Cine crede realizatorul TV că ar trebui să fie iubitul sportivei

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu sudat, cei doi afișându-se împreună pentru prima dată după finala câștigată de sportiva din Constanța la Wimbledon, în 2019.

Totuși, realizatorul TV Radu Banciu a lansat un val de ironii la adresa iubitului Simonei Halep.

„Iat-o pe Simona Halep, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Hai să fim serioși… O să spuneți că la ei e cu tradiție. Lasă-mă cu tradiția. Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, am ajuns să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu „Ciuruc”? Ce tradiții sunt astea, ba?”, a spus Banciu la B1 TV.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Ca este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep. În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă și nu mă mai întorceam”, a mai spus realizatorul TV.

Când l-a cunoscut Simona Halep pe Toni Iuruc

Simona Halep a câştigat în vara trecută turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams în ultimul act al competiției, scor 6-2, 6-2. Fostul tehnician al sportivei din Constanța, Daniel Dobre, cel care i-a fost alături în momentul triumfului de la acel turneu, a dezvăluit cum s-a ajuns la acest succes și ce rol a avut Toni Iuruc, iubitul Simonei. „A avut o atmosferă bună în echipă, abia îl cunoscuse și pe Toni, care s-a deplasat pentru prima dată la un turneu cu ea. Așa că și emoțional era foarte bine dispusă”, a spus atunci Daniel Dobre.

SURSA:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/radu-banciu-derapaj-asupra-cuplului-simona-halep-toni-iuruc-19094879?utm_source=Mediafax&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Lasă un răspuns