(P)Zeedo Shop 2.0: Cum arata cel mai nou music shop din Bucuresti

In plus, in showroom absolut tot ce este expus poate fi testat la fata locului. Staff-ul Zeedo este format doar din profesionisti din domeniul entertainmentului care si-au transformat pasiunea in profesie si sunt mereu pregatiti sa-ti ofere consultanta specializata si o experienta hands-on cu fiecare produs. Mai mult, magazinul este dotat si cu un studio cu echipament premium in care esti invitat oricand sa traiesti o experienta Hi-Fi.

Ce face Zeedo prietenul cel mai bun al pasionatilor de entertainment? E simplu! De 11 ani, Zeedo este shop online, dar si showroom offline, consultant si integrator de solutii complexe de implementare a sistemelor de sonorizare, acustica, lumini si scena si dealer autorizat al celor mai importanti producatori de echipamente pro-audio, lumini profesionale, DJ, studio, productie muzicala, instrumente muzicale, sceno-tehnica si accesorii din lume.
Portofoliul de echipamente Zeedo include multe nume cu rezonanta in intreaga lume, dar in Romania sunt distribuitori exclusivi pentru branduri de top, ca: producatorii de console DiGiCo, maestri luminiilor Elation Lighting, pretentioasele sisteme de sunet Kling & Freitag, Adam Audio – lideri mondiali pe piata de monitoare de studio profesionale, Manley Laboratories producatorul american sinonim cu sunetul cald si solutiile audio extrem de durabile de la RME.


In tot acest timp, Zeedo a oferit solutii 360 de iluminat si sonorizare unor clienti precum: Therme Bucuresti, Librariile Carturesti, Opera Comica pentru Copii Bucuresti, Opera Nationala Bucuresti, Teatrul National Bucuresti, Unda Recording Studio, Telviziunea Romana, Arena Events si lucreaza cu inginerii de top din spatele unor artisti ca Andra, Inna, Carla’s Dreams, Mandinga sau The Humans.

“La Zeedo am apreciat complexitatea solutiei oferite, gama diversificata de echipamente si servicii, timpul scurt de implementare, comunicarea facila, profesionalismul, siguranta. Oricand am nevoie pot apela la ei.” (Corbeanu Bogdan-Mihai, Director Tehnic al Therme Bucuresti)
si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, Craciunul acesta, Zeedo te asteapta cu o multime de surprize de sarbatori: peste 1000 de produse cu discount, program extins, ambalare de cadou gratuita, 30 zile pentru retur si un photo booth Zeedo in care te poti fotografia pe loc in cel mai entertaining loc.

 

Sursa: wall-street.ro

Lasă un răspuns