Prognoză alarmantă: „Ne vom distruge toate resursele dacă vom continua să acţionăm în acest fel în turism”

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, a declarat astăzi că România este departe de a utiliza adevăratul său potenţial în sectorul turistic şi îşi va distruge toate resursele dacă nu schimbă modul de a acţiona.

România este departe de a utiliza adevăratul său potenţial în sectorul turistic şi îşi va distruge toate resursele dacă nu schimbă modul de a acţiona, a declarat, luni, Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, în cadrul conferinţei organizate cu ocazia evenimentului #ExperienceBucharest.

„Ne vom distruge toate resursele dacă vom continua să acţionăm în acest fel în turism. Trebuie să schimbăm ceva.

Am făcut un test tastând pe google „Bucharest tourism” şi puteţi vedea că rezultatele erau 9 milioane feed şi 100.000 de videoclipuri, dar faţă de Budapesta contentul este foarte mic. Acest lucru înseamnă că este o mare oportunitate pentru voi să lansaţi conţinut după această vizită în Bucureşti”, le-a spus Ilie celor mai importanţi 50 de bloggeri şi influenceri de pe cinci continente la conferința organizată cu ocazia evenimentului #ExperienceBucharest.

Conform Agerpres, Călin Ile a menţionat şi faptul că România va prelua, de la 1 ianuarie, preşedinţia rotativă a Consiliului UE, ceea ce înseamnă oportunităţi în plus.

„Vorbim de şase luni de evenimente politice şi economice în ţara noastră, iar în 2020 organizăm campionatul de fotbal şi putem profita de aceste evenimente pentru a spoi vizibilitatea ţării, pentru a avea beneficii în anii următori. Dinamica în turism este foarte mare, iar lucrurile se mişcă repede, aşa că trebuie să acţionăm acum”, a arătat Ile.

Lasă un răspuns