Primul magazin offline de imprimante 3D din România! (P)

Printarea 3D a luat amploare și este din ce în ce mai utilizată în diverse industrii din România, antreprenorii au înțeles complexitatea acestui proces și beneficiile pe care îl poate aduce afacerii lor.

Frumusețea ce stă în spatele acestei tehnologii este complexitatea rezultatului și simplitatea procesului din spatele acestuia.

Nu este o tehnologie pentru care trebuie să ai cunoștințe vaste ci doar imaginație și idei, iar rezultatul poate fi unul spectaculos și de viitor. Îți poți transformă hobby-ul în propria afacere pornind doar de la achiziționarea unui “angajat de nădejde” și anume a unei imprimante 3D care va da viață ideeilor tale.

Dezvoltarea tehnologiei de printare 3D în România și cererea de echipamente 3D a dus la apariția magazinelor online, reselleri oficiali ale brand-urilor de renume de imprimante 3D din afară, firme care comercializează tot ansamblul de componente necesare procesului de printare 3D.

IMAKE3D este probabil prima companie din România ce a deschis un magazin de prezentare în București, încă din anul 2016. Profilul companiei este conturat în jurul imprimarii 3D oferind servicii de consultanță în vederea achiziționării de imprimante 3D, scanere 3D, consumabile 3D și accesorii 3D.

ECOSISTEMUL 3D este completat de o gama largă de servicii post-vânzare ce include, și nu se rezumă la servicii de instalare și instructaj, reparații în garanție, cât și în afara acesteia, lucrări periodice de întreținere.

Din dorința de a oferi o experiență cât mai plăcută și profesională în 2018 IMAKE3D au deschis un nou magazin de prezentare ce se dispune pe o suprafață de aproape 100 m2. Acest spațiu comercial include birourile echipei IMAKE3D și un showroom destinat imprimantelor 3D.

În cadrul zonei de prezentare vizitatorii au posibilitatea să observe și chiar să testeze gratuit cu modele 3D personale calitatea imprimantelor 3D expuse aici, IMAKE3D oferă asistență clientului în achiziționarea echipamentului dorit și vine în întâmpinarea nevoilor acestuia atât înaintea cât și ulterior achiziției.

Pe cei de la IMAKE3D îi gășiți și online, pe www.printam3d.ro unde va pun la dispoziție tot ansamblul de aparatură necesară în dezvoltarea unui sistem de printare 3D.

Printre brand-urile de renume cu care aceștia colaborează se regăsesc: ULTIMAKER (Olanda), CRAFTBOT (Ungaria), MARKFORGED (SUA), FORMLABS (SUA), RANGEVISION (Cehia), INNOFIL3D (Olanda), APRINTRAPRO (Austria), SMART MATERIALS (Spania).

Prețurile unei imprimante 3D diferă în funcție de producător, dimensiune imprimantă, tehnologia de printare, care poate fi FDM sau SLA și de caracteristiciile tehnice de care aceasta dispune.

Așadar în ceea ce privește soluțiile de achiziționare a unei imprimante 3D, IMAKE3D îți oferă servicii de finanțare, pe lângă posibilitatea achiziționării cu cardul de credit în sistem de rate fără dobânda oferite de majoritatea băncilor din România, aceștia au încheiat un parteneriat cu firma GRENKE ce face posibil închirierea de echipamente în sistem de leasing cu posibilitatea păstrării echipamentului la sfârșitul contractului. Astfel impactul financiar pentru persoanele juridice se împarte pe o perioada de timp determinată cu o rată decentă creând posibilitatea de a beneficia constant de cele mai noi tehnologii în domeniu. Programul de Start-up Nation este o altă opțiune de obținere de fonduri pentru a începe o afacere în domeniul printării 3D.

Dacă v-am făcut curioși, intrați la ei pe site unde gășiți mai multe informații legate de tehnologia printării 3D dar și despre compania IMAKE3D.

Lasă un răspuns