Președintele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, Gelil Eserghep, a participat la prima întrunire a International Religious Freedom for Eastern Europe desfășurată în perioada 4 – 5 octombrie 2019 în Mangalia

Au participat șefi ai cultelor din România, diplomați acreditați în țara noastră, dar și din alte țări din Estul Europei, reprezentanți ai autorităților locale și centrale, precum și ai societății civile. Acestora li s-au alăturat invitați din Statele Unite ale Americii, precum și înalți reprezentanți ai Departamentului de Stat al SUA, ai Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), reprezentanți din cadrul Pentagon și ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.
Evenimentul a fost organizat de International Religious Freedom for Eastern Europe, asociație care se aliniază principiilor stabilite de International Religious Freedom (IRF) din Washington DC.
Tema centrală a conferinței a fost bazată pe menținerea și dezvoltarea relațiilor de conviețuire interetnică și interreligioasă în deplină armonie, în special în această zonă a țării noastre.

#UniuniiDemocrateATătarilor #GelilEserghep
#Şampiyonolmak #basari #pregătim #güç #gelisim #sozmedia #kisiselgelisim #sampiyon #romania #işdünyası #afaceri #ishayati #Romanya #inovasyon #știri #nlp # #munca #inanmak #hız #economie #istanbul #Bucuresti #Brașov #bursa #Timisoara #ankara #Constanța

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare

sursa:    facebook

Lasă un răspuns