Președintele Erdogan a rostit un discurs după ședința cabinetului

Recep Tayyip Erdogan a mai spus că ei vor continua să depună eforturi pentru creșterea Turciei prin investiții, producție, export și ocuparea forței de muncă.

Președintele Recep Tayyip Erdogan a spus cu privire la atacurile teroriste împotriva Turciei provenite din Siria: ”Nu mai putem tolera  unele locuri din Siria care sunt sursa atacurilor teroriste împotriva țării noastre.”

Erdogan a rostit un discurs la conferința de presă care a avut loc după ședința cabinetului în capitala Ankara.

Președinte a notat: ”Ultimul atac asupra ofițerilor noștri de poliție din zona Operațiunii Scutul Eufratului și hărțuirea care vizează teritoriile noastre au fost ultima picătură. Nu mai putem tolera unele locuri din Siria care sunt sursa atacurilor teroriste împotriva țării noastre. Suntem determinați să eliminăm amenințările care provin din aceste zone, fie împreună cu forțele active acolo, fie cu propriile noastre mijloace.”

În discursul său, șeful statului a mai marcat că anul acesta forțele de securitate au asigurat predarea a 153 de membri ai organizației teroriste.

În declarația sa Recep Tayyip Erdogan a mai spus că ei vor continua să depună eforturi pentru creșterea Turciei prin investiții, producție, export și ocuparea forței de muncă.

Președintele Erdoğan a anunțat, de asemenea, că denumirea Ministerului Mediului și Urbanizării a fost schimbat în Ministerul Mediului, Urbanizării și Schimbărilor Climatice.

Șeful statului a mai spus că vor fi înființate Direcția  Schimbări Climatice și Direcția pentru gestionarea migrației.

Sursa:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2021/10/12/presedintele-erdogan-a-rostit-un-discurs-dupa-sedinta-cabinetului-1718220?fbclid=IwAR2siiZPWCnGyX1dtYbQaq4ZVaVPWPxCGIzeqUssABUMq0C16x2zAMr4CAE#.YWVTLKAYMOk.facebook

Lasă un răspuns