Președintele Erdogan a făcut declarații după reuniunea cabinetului

Erdoğan a declarat că Turcia luptă cu succes împotriva epidemiei de Covid-19 în toate domeniile, de la serviciile sanitare la vaccinuri.

Președintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că Turcia trebuie să continue să acționeze împotriva epidemiei de coronavirus (Covid-19).

”Procesul educațional continuă în școlile noastre. Locurile de muncă rămân deschise. Trebuie să luăm măsuri pentru a continua să avem aceste oportunități pe care le avem. Reiterăm recomandarea pentru persoanele nevaccinate și cei cu o doză de vaccin  să se adreseze instituțiilor de sănătate cât mai curând posibil”, a spus președintele.

Erdogan a făcut declarații după reuniunea cabinetului care a avut loc în capitala Ankara.

Recep Tayyip Erdoğan a declarat că Turcia luptă cu succes împotriva epidemiei de Covid-19 în toate domeniile, de la serviciile sanitare la vaccinuri.

Președintele a mai spus că drumurile, podurile, aeroporturile și căile ferate construite și cea mai puternică infrastructură logistică care se întinde de la Beijing la Londra aparțin Turciei.

Șeful statului  a mai marcat: ”Datorită modelului nostru construcție-operare-transfer, care reprezintă un exemplu pentru întreaga lume, proiectele noastre majore în curs de desfășurare nu împovărează finanțele publice. Industria noastră de apărare se transformă în unul dintre cele mai importante elemente de venit ale țării noastre.”

Președintele a declarat că ei își continuă lupta pentru a consolida Turcia.

Sursa:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2021/11/23/presedintele-erdogan-a-facut-declaratii-dupa-reuniunea-cabinetului-1737435

Lasă un răspuns