Părăsit de soție, fostul fotbalist al FCSB-ului s-a reprofilat: din ce își câștigă banii și planul de viitor

Sebastian Chitoșcă (29 de ani), cândva o speranță a fotbalului românesc, atunci când era transferat de FCSB de la Ceahlăul, în 2016, s-a retras de trei ani.

În urmă cu nouă luni, fostul jucător a divorțat de Alexandra Tudor, cea care a dorit despărțirea, iar acum încearcă să se liniștească din toate punctele din vedere și să înceapă o nouă carieră.

Din ce își câștigă banii Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă a anunțat că a terminat un curs de hair-stylist și că vrea să activeze în acest domeniu, însă, până atunci, și-a câștigat banii din rețelele sociale.

Am terminat acel curs de hair-stylist și am luat examenul cu 9,20. Dar, deocamdată nu practic această meserie. Consider că nu este momentul, acum, să mă apuc de așa ceva, dar, pe viitor, clar, îmi doresc să îmi deschid un salon și să activez în domeniu.

Ușor, ușor, am reușit să mă pun pe picioare, după divorț, sunt ok. Sunt în București. Nu am niciun job, nu am nicio activitate din care să îmi produc bani.

În ultima perioadă, ca să fiu sincer, am trăit din ce am strâns. Mai făceam și din TikTok, am câștigat o sumă destul de mare de bani de acolo în două luni. Dar m-am oprit, pentru că e obositoare și treaba aceea, iar au am nevoie de liniște, să îmi pun ordine în gânduri”, a declarat Sebastian Chitoșcă, potrivit Fanatik.

Sebastian Chitoșcă, despre divorț

Sebastian Chitoșcă a transmis că Alexandra Tudor a fost cea care a cerut divorțul și, în ciuda neînțelegerilor din ultima parte a relației de opt ani, au rămas într-o relație de prietenie.

Noi vorbim de câteva luni, avem o relație ok, de amiciție. Ea s-a despărțit de mine. În 8 ani s-au adunat chestii, eu în ultimii trei ani de relație am neglijat-o destul de mult jucându-mă pe calculator, sunt multe lucruri, dar sunt chestiuni care rămân în interiorul familiei. Sunt convins că și acum și peste 10 ani ea mă va iubi.

Alexandra merită tot respectul pentru decizia pe care a luat-o cu divorțul, e clar o femeie care întotdeauna când nu se simte bine va spune și va pleca, nu va sta acolo aiurea. Important e că suntem ok, sănătoși și că nu am lăsat copii după noi care să ne plângă, iar viața merge înainte”, a spus fostul fotbalist.

Sursa:https://www.digisport.ro/special/parasit-de-sotie-fostul-fotbalist-al-fcsb-ului-s-a-reprofilat-din-ce-isi-castiga-banii-si-planul-de-viitor-1775747

Lasă un răspuns