Omul de afaceri care a primit mită 1 milion de euro! Motivul este incredibil

Un influent om de afaceri a fost surprins în imagini video cum ia mită 1 milion de euro. Filmarea a fost făcută la începutul lunii octombrie. Persoana în cauză este fostul soț al unei campioane olimpice la gimnastică.

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a dat publicităţii o înregistrare video cu camera ascunsă în care apare un influent om de afaceri care ia mită pentru a înfiinţa pe scena politică ucraineană un partid pro-Rusia. Este vorba de omul de afaceri Tymofiy Nahornyy, fostul soţ al campioanei olimpice la gimnastică Lilia Podkopayeva.

Nahornyy respinge această acuză. Omul de afaceri ar putea ajunge în faţa instanţei pentru trădare, conform Digi24.

Filmarea cu camera ascunsă a fost realizată de la începutul lunii octombrie, a declarat pentru presa ucraineană şeful departamentului din Kiev al SBU, Oleh Valendyuk.

În înregistrare doi bărbaţi stau de vorbă într-un restaurant. La un moment dat, Nahornyy primeşte peste masă mai multe pachete cu bani sigilate, însumând un milion de euro, şi stabileşte detaliile legate de noua construcţie politică.

Agenţii ruşi din FSB l-ar fi recrutat pe Tymofiy Nahornyy în 2014, la un Marş al Păcii în Moscova, subliniază oficialul SBU.
Sursa: Capital

Lasă un răspuns